Citiraj:
Autor coconut
Oprosti, ali kako si označio unutarnje komponente? Zar ne bi trebao izgubiti garanciju otvaranjem mobitela?
|
Valjda bih trebao ako se vidi da si otvarao, a kod mene se to ne vidi. Na zaslonu još imam onu originalnu foliju koja ima sitne ogrebotine po kojima znam da je isti zaslon, stražnja strana kućišta ima tu za nijansu drugačiju boju na djelu ispod kamere (Spigen Neo Hybrid) kad se bolje pogleda primijeti se, tako da to nisam označavao. Samo sam označio unutra kad sam otvorio, preko baterije idu neka dva plosnata kabla (ispod desnog dolje), onda na bateriji u gornjem desnom kutu sa gornje strane (nisam je podizao) i kameru i matičnu, samo na ta četiri mjesta, a kako poslao sam ti na PM. Još samo da kažem da su mi usput i bateriju promijenili iako je bila sasvim u redu a nisam se na nju ni žalio, zapravo cijeli mobitel je bio sasvim u redu. Na kraju kad se vratio sa "popravka" još su mi poslali i punjač i kabel samo onaj plosnati, ali to nije tako brzo došlo kao sam mobitel, najviše je tu kriva hrvatska pošta jer je u hrvatsku relativno brzo došlo jer je poslano običnom poštom a u hrvatskoj je bilo 2/3 vremena, od kad je došlo u moj grad trebalo je poštaru 3 dana samo da donese onaj papir za podignuti, i onda nisam mogao podignuti nego tek četvrti dan, a bio sam i prvi dan odmah u pošti ali su rekli da moram čekati da mi poštar donese obavijest.