Negdje sam čitao da im izbornik kaže da će nas kao napasti. Oće kurac, ići će na bunker i pustit nam loptu, te računat na grešku, kontru, živce, produžetke pa penale ako treba, a toga se bojim ko vrag tamjana kad se radi o našoj repki. Bolje da smo dobili Francusku pa da se igramo. Jesmo mi bolji od ovih i trebali bi mi to rješiti, ali je realan strah da nas namagarče. A i glup je način tako ispast, bolje da te razvali u igri francuska ili španjolska nego tako neko sranje ala turska 2008 ili odvratni portugal. Ovi se vrhunski brane tj. momčadi koje su po renomeu tobože inferniornije nama nam nikad nisu pasale (a da pritom nisu neki liliputanci ala latvija). Pogotovo ako su u fazi obrane tako dobri kao što se priča, statistika im je svakako odlična.
Ako dođe do penala, momčad koja je bila bolja i stalno napadala (ajmo reć mi u teoriji) bi u toj situaciji bila mentalno u minusu naspram momčadi koja se branila i doguzila do tih penala, jer imaju za manje toga žalit i penali su im bonus. Također mislim da kao tim nismo dobri za penale (mogu usrati i najbolji igrači pod pritiskom). Kažem, treba ići na šut na silu, pod svaku cijenu, pa ako uđe uđe, makar odbijanac