28.06.2018., 14:08
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor Mommistake
A frend je takvu budalaštinu podkrijepio činjenicama i provjerenim informacijama, ne?
Ima PUBG svojih mana i vrlina, ali daleko je to od propasti. Izgubili su dosta igrača, ali i dalje su u top 3-4 u svijetu po broju igrača.
@gabre
A gledaj. Ljudi plaćaju svakakve gluposti. Ako želiš podržati nekoga, zašto ne? Ja sam isti kao ti, nikada nisam nikome donirao lovu. Ali ako uživaš gledajući nekoga da igra, i znaš da mu je to full-time job, zašto ne bi podržao nekoga da i dalje streama, tj. zabavlja tebe i ostale koji ga gledaju. Masa ljudi je otišla jer im je pao broj followersa i broj donacija, a bili su vrhunski u tome što rade. A uostalom, što je nekome dati 5 - 10 dolara u jednoj Americi ili Kanadi, dok jednom streameru puno znači. Ili još bolje. Pretpremijera novog Solo Star Warsa košta kod nas u Cinestaru oko 55kn po osobi. 2 osobe, 110kn. Što je gotovo 20$. Gledaš 2 sata i to je to. Streameru daš 5$, gledaš ga mjesecima i zanimljivo je + možda nešto naučiš. Ne vidim problem u tome...
Ovo za premium passeve, plaćanje svakog DLC-a itd., se u potpunosti slažem s tobom.
Pogotovo jedan PUBG, koji se kleo još u Early Accessu da to neće raditi.
|
Ne mogu nikako shvatiti doniranje i gledanje streamova. Ne mogu. Pa sjedi i igraj onda sam, ili je svijet postao toliko jadan da se ni gejmat više ne da, lakše je gledat stream.
Bože sačuvaj kud ovo sve ide. Stvara se generacija doslovno idiota.
P.s. usporedba sa cinestarom nikako ne stoji.
|
|
|