Citiraj:
Autor exer1212
frend mi kaze da je pubg propao,,, istina?
|
A frend je takvu budalaštinu podkrijepio činjenicama i provjerenim informacijama, ne?
Ima PUBG svojih mana i vrlina, ali daleko je to od propasti. Izgubili su dosta igrača, ali i dalje su u top 3-4 u svijetu po broju igrača.
@gabre
A gledaj. Ljudi plaćaju svakakve gluposti. Ako želiš podržati nekoga, zašto ne? Ja sam isti kao ti, nikada nisam nikome donirao lovu. Ali ako uživaš gledajući nekoga da igra, i znaš da mu je to full-time job, zašto ne bi podržao nekoga da i dalje streama, tj. zabavlja tebe i ostale koji ga gledaju. Masa ljudi je otišla jer im je pao broj followersa i broj donacija, a bili su vrhunski u tome što rade. A uostalom, što je nekome dati 5 - 10 dolara u jednoj Americi ili Kanadi, dok jednom streameru puno znači. Ili još bolje. Pretpremijera novog Solo Star Warsa košta kod nas u Cinestaru oko 55kn po osobi. 2 osobe, 110kn. Što je gotovo 20$. Gledaš 2 sata i to je to. Streameru daš 5$, gledaš ga mjesecima i zanimljivo je + možda nešto naučiš. Ne vidim problem u tome...
Ovo za premium passeve, plaćanje svakog DLC-a itd., se u potpunosti slažem s tobom.
Pogotovo jedan PUBG, koji se kleo još u Early Accessu da to neće raditi.