View Single Post
Staro 26.06.2018., 14:02   #1380
Litra
Premium
Moj komp

Litra's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
M4 i M416 (zapravo HK416) nisu iste puške, kužim da ekipa kaže M4 da ne izgovara M416 jer je predugačko ali mene malo iritira kada čujem M4, jbg.

Inače meni osobno je najdraža puška M416 jer kada je full equipana najbolje mi leži, sa QBZ-om ne mogu ništa pogodit i bolji mi je AKM na bližu borbu jer istopi armor a i bolje kontroliram recoil. M16 mi je bio među boljim puškama i volio sam s njom igrat na mid range + 4x scope ali od kada su promijenili recoil puška je smeće i zato mi je Mini sad bolji. Vector je čudo i nedo Bog da ga protivnik ima na close range jer ću svaki put zaginut jer istopi lvl 3 vestu u sekundi. UMP gotovo pa i nema recoil kada imas grip ne njemu pogotvo sa suppressorom. Od snajpera prefiriram M24 prvo pa onda Kar98k, od poluautomatskih mi više paše SKS jer mi SLR ima sporiji metak (možda samo meni).

Nova mapa me podsjeća na community map od BF4 zbog zelenila i odgovara mi brzina igranja i loot.
Naravno FPS na novoj mapi lošiji nego na velikim mapama. Trebali bi stvarno optimizirat igru pa tek onda ubacivat estetiku i skinove....
Litra je offline   Reply With Quote