View Single Post
Staro 26.06.2018., 11:09   #7613
trpi
Guest

trgovina protis

12.6. kupljen artikl na daljinu

18.6. poslan email sa popunjenim obrascem za raskid ugovora i pitanjem jel se artikl moze dostaviti osobno u trgovinu ili moram slati u sisak kako pise u ugovoru, odgovor moze dostavite ga kolegama u poslovnicu. (koliko mi se čini popunjeni obrazac za jednostrani raskid ugovora nije niti gledan, samo odgovoreno odnesite kolegama u poslovnicu)

19.6. artikl predan u trgovinu, popunjeni raskid ugovora nisam printao misleci imaju u trgovini popunit cu tamo, kolega nije imao isprintan obrazac za raskid ugovora/nije znao o čemu se radi stoga smo potpisali na papiru za servisnu primku

26.6. odgovor servisna primka zavrsena, odobren povrat sredstava umanjen za 20% tj 100kn po članku 52 poslovanja

članak 52 uvjeta poslovanja protis:

U roku od osam (8) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda Kupac ima pravo na povrat Proizvoda u slučaju kada je isporučen Proizvod koji nije naručen.
Za povrat potrebno je ispuniti obrazac https://www.protis.hr/RMA te ga zajedno sa proizvodom dostaviti Prodavatelju.
Za slučaj kada je isporučen Proizvod kojeg je Kupac naručio i želi ga vratiti teretimo ga za iznos od 20% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100 kn, ukoliko povrat bude odobren.
Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom. Povrat mora biti unaprijed dogovoren. Ovaj članak se ne odnosi na robu vraćenu kod kupnje na daljinu i jednostranog raskida ugovora.

da se žalim ili što, proizvod je kupljen na daljinu i vracen unutar 14 dana, servisnu primku sam potpisao, 100kn mi je žao izgubiti lijepa crvena novčanica

Zadnje izmijenjeno od: trpi. 26.06.2018. u 11:20.
  Reply With Quote