View Single Post
Staro 25.06.2018., 14:38   #1359
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Nakon odigranih 40-50 mečeva mogu reći sljedeće:

- igra radi odlično, napokon
- feel oružja se vratio, M416 s vertikal je killer i pol
- AKM (meni) useless. Ne mogu ništa pogoditi, tako da ga više niti ne uzimam
- u mini BR ne uzimam KAR, mini je OP, SKS je isto odličan
- ova nova puška je ok u close range, sve iznad toga je useless. Čak i s single tap, 4x scope, jako teško pogoditi išta. Ispaljuje metke presporo, kada ja puknem na enemy-a, metak doslovce putuje 2 sekunde i samo vidim kako se ispraši iza njega 2-3 metra, dok kod M4 to nije slučaj. Ili M16, još bolje.
- imam neki bug s bombama tu i tamo, baci doslovce 2m ispred sebe mada mi ona krivulja kaže da će baciti jako daleko
- imam još jedan bug, a to je da mi ne zapamti koji puta iz meča u meč kakav red dot scope koristim pa mi prebaci, što me zeznulo par puta, nisam naučen na onu strelicu
- kao što sam i rekao, mini je odličan, metki brzi, precizni, 2-3 hita dovoljno da protivnik padne
- 6x scope u mini BR gotovo useless, tako da ni njega više ne uzimam često, 4x je max što treba
- levelanje je sporo (ja sam level 2, nisam kupio season pass), ali isto tako i useless, osim kozmetika
- nakon 2 mjeseca mučenja s igrom, trudio sam se odigrati meč-dva dnevno, sada se ponovo vratio onaj feel, sada imam volje ponovo igrati
- za sada svaki dan chicken dinner, tako da valjda i to nešto znači.

Toliko za sada.
Mommistake je offline   Reply With Quote