Citiraj:
Autor FRipper
S obzirom za sto koristis komp i sto sada imas. Brate miran si do kraja života. Samo ima jedna mana...danas se stvari ne proizvode kao prije i 99% sam siguran da ce nesto krepati prije tih 10 godina.
Savjet moje malenkosti je da kupis sada komp za cca 3000kn i za 5god nadogradis... tipa jedan 2400G bez dodatne graficke zadovoljava tvoje potrebe 10tak godina...
I nadam se da ne budes i dalje koristio taj monitor...
|
Svjestan sam da proizvodi nisu iste kvalitete kao nekada - kvaliteta i životni vijek komponenti(ali i ostalih proizvoda) je smanjena..
Na starom kompu zamijenjena je samo grafička , vrisnula prije cca. 2 godine , ostalo radi bez greške - nikakvih problema.
Može savjet ? Pošto je navedena konfiguracija skoro pa gotova, a da vas ne zamaram sa novim kombinacijama , ako stavim grafičku "GAINWARD 3828-BLISS GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 PCIE " umjesto "GeForce GTX 1060" , to bude "dobro" - da sam miran neko duže vrijeme ?
Ili ako imaš volje , na iponu mi složiti konfiguraciju ?
Kaj se tiče monitora , primarno mi je da si prvo riješim komp a kad skupim novce (za 2-3 mjeseca) idem u nabavku monitora.