Citiraj:
Autor spaceman
Danas mi na autu izlaze probne tablice, riješio sam osiguranje i obavio tehnički pregled u Đakovu jer ovdje u Našicama idioti danas ne rade, međutim moram doći u utorak po tablice i riješiti ostatak papirologije. Po tome ne smijem voziti auto iduća dva dana ako se ne varam makar je osiguran i tehnički ispravan?
|
Ne smiješ vozit auto. Nemaš registarske oznake i nemaš valjanu prometnu dozvolu.
Jedino je pitanje zašto ti nisi u Đakovu uzeo i tablice i ovjerio prometnu....
SVAKI STP (barem što se CVH-ovih tiče) u državi sada, tj od početka godine, ima na stanju po nekoliko komada registarskih oznaka SVIH dostupnih u HR, upravo kako više ne moraš ići na 2 mjesta radi obavljanja kompletne rege, isto tako i prometnu dozvolu su ti mogli ovjeriti nakon izdavanja tablica.
Citiraj:
Autor lowrider
Ma jasno, al od čega je rade, ak je nabavna cijena , napamet, 20 dolara.
Pa kod nas dobre manžete koštaju toliko 
Za tu lovu, da izdrži par mjeseci, vrijedi te novce
|
Gle prije 10ak godina smo u nabavi imali za 360 kuna, da, 360kn ilitiga cca 100DM u BiH, NOVI KOMPLET za jedan kotač za golfa 2 1.6D. Znači CIJELI komplet - disk, čeljust, pločice, glavčina, ležaj, amortizer, feder, ležaj amortizera. Doslovno plug'n'play, skinut s kugle, odvrnut ležaj i izvuć poluosovinu i gore odvrnuti nosač federa. Smiješna cijena, a nije se radilo o nikakvom kinezu(nije ih tad baš ni bilo doduše), nego made in Germany set.
Ili kad si već spomenuo mandžetu, meni na Volvu svojedobno se prodere jedna, ja konj bez provjere ikakve naručim iz volvo servisa novu, nije mi se dalo patit tu po lokalnim trgovinama, dođe ona, ja platim uredno 450kn(!?!?!?!?, komad gume, mali plastični ležaj unutra i 2 šelne). Odnesem starom u radionu, on se opali smijat i kaže baš si glupan, to je potpuno ista mandžeta ko na renolu, koja košta 150kn maksimalno... Ja glupson smetnuo s uma da je S40 tada rađen zajedno s mitsubishijem (platforma) i renolom (dizel motori i pojedini mjenjači) pa je bilo svega od svakoga u tim autima