Baš bih te vidio da se voziš neko vrijeme iza nekoga 30km/h na mjestima gdje su ograničenja 50 i 60. I onda kad se odlucis preticati i vec si izasao u lijevu traku uz ubrzavanje, i on stisne gas. Dal bi imao vremena u lijevoj traci gledat koliko se tocno vozis ili bi stisnuo da ga preteknes i ne zavrsis u crnoj kronici radi debila koji je to mozda radio namjerno. Ono sto je bilo sigurno u trenutku kad zapocnes preticanje vise nije ako onaj koga obilazis podupla brzinu. I onda mene uslika, a budalu koji je isto krsio zakon ubrzavanjem i radio iznimno opasnu glupost ne, jer je policajac imao podesen radar na 76km/h.
Jos mi se jednom desilo da je tako nesto lik napravio, vozio je 60km/h u zoni 70km/h i nakon koji km voznje sam ga odlucio zaobici. Al mu se to nije svidjelo i zavrsili smo ja na 120km/h, a on isto na preko 100. I sta reci onda. Niti je pametno stisnut, a jos je manje pametno odustat od preticanja i gazit kocnicu jer on moze napravit isto to.
U prvoj situaciji, da lik nije ubrzao, ja bih došao do 60-70-ak km/h max i pustio gas - ne bi me uslikalo. Ono sto me mozda jos zeznulo taj dan je sto sam stavio novi, bolji ovjes na auto pa nisam imao kompletan dojam o brzini, ali opet, mozda je bilo 10km/h viska zbog toga.
U drugoj situaciji, ubrzao bih do 90km/h (30 razlike u brzinama) i nakon toga pustio gas do 80km/h, 10 više od ograničenja, isto okej.
To je to od mene kaj se toga tice.