View Single Post
Staro 23.06.2018., 14:44   #10995
andro13
Banned

Datum registracije: Jun 2018
Citiraj:
Autor HAL 9001 Pregled postova
Moji su kupili s ekupi LG 32LJ500V. Jučer sam ga im postavio, malo podesio, i ispada da najbolju sliku ima u eco modu(ako netko zna neke bolje postavke za ovaj model neka napiše). Slika je sasvim solida i dosta dobro skalira sd signal. Full hd signal isto lijepo vrti, samo sam primjetio sinoć kod gledanja utakmice na HRT 2 HD, slika zna u kratkom vremenskom intervalu par puta onako bljesnuti, kao da na brzinu promjeni intezitet boja. To se nije događalo na istom tom kanalu kad nije utakmica, tako da može biti i do hrt-a. I kad se prebacuju programi znaju prve 2-3 sec. biti kockaste smetnje na ekranu, a poslije ok. I dok je neki meni otvoren znaju se pokazati kockice(smetnje) po ekranu.
I sad najgori dio priče, a to je zvuk. Ima zvuk kao neki najjeftiniji kineski mali zvučnici. Nikakve dubine, basa, visoki tonovi izraženi. Pokušao sam mijenjati postavke zvuka, ali ništa ne pomaže.

Sad se moji misle da li bi im bilo bolje da vrate ovaj LG i nadoplate nekih 200 kn za ovaj Grundig. Dobili bi još 3 g. garancije u odnosu na LG, smart(nije toliko bitno). Ne znam kakav zvuk ima ovaj grundig? Što vi mislite da li im je to pametno napraviti? Da ovaj LG ima barem neki audio out, pa bih spoji neke jače zvučnike, ali nema... Strah me da ovaj grundig bude imao bolji zvuk, ali slabiju sliku?

Ovdje imaš postavke za taj model.
Picture modeStandard
Backlight60
Contrast95
Brightness49
Colour saturation55
Colour temperature0
Tint / HueG10
Sharpness25

Energy Saving : off
Eye Comfort Mode: off
Dynamic Contrast: off
Dynamic Colour: low
Skin: 0
Sky: 0
Grass: 0
Colour Gamut: extended
Gamma: medium
Noise Reduction: low
MPEG NR: low
Black Level: low
Real Cinema: on
Motion Eye Care: off

Zadnje izmijenjeno od: andro13. 23.06.2018. u 14:58.
andro13 je offline   Reply With Quote