Citiraj:
Autor ShebY
Frend i ja kupil TCL 65", 4k HDR android ima, VA panel.
Brzinski okinuta slika, priv dojam od prije nego sam zgibo na posao je "ajme mene", nakon 40" ovo je novi svijet.
Javim se kasnije nakon što probam različite sadržaje.
https://photos.app.goo.gl/cVerCmK86jK3qJtE7
|
Izvještaj nakon 2 dana korištenja:
Telka je ogromna, gledat tekmu je bilo super na njemu, 4k Breaking Bad ima na netlixu, vrhunski je gledat ga.
Android je malo kenjo s "unfortunately google play services has stopped" skinuo zadnje verzije play storea i servisa i rješeno.
Sve što sam probao spojit na telku ide, to sam oduševljen, spaja se mob, ps4 kontroler preko plavog zuba, instalirao steam link za android, radi sve vrhunski s te strane.
E sad, pošto je VA panel crna je vrhunska, ali... ALI telka ima neki šugavi glow ili clouding (ljevi,desni i gornji rub ekrana jako, sredina malo tj zanemarivo), na normalnoj slici (tv prijenos, utakmica, netflix) je to jedva primjetno, ali na podlogama gdje je jedna boja dominantna a da nije crna ili bjela, tipa sivi izbornik od postavki androida ili splash screen neke aplikacije, tamo je to užasno.
Prvo sam mislio da je to tematski od android tva, al nije

.
Samo neznam jeli to generalno šuga od tog tv-a tj kolko para tolko muzike ili je mene zapao defektan primjerak, frend je uzeo isti TV i kod njega je isto ali navodno puno manje, slai smo si slike al morao bi ići do njega da vidim svojim očima

.
Ako se netko susretao s time ili zna nešto pišite slobodno.
U utorak svakako idem do trgovine da vidim jel izložbeni ima to.
Gledao sam više izložbenih primejraka ali za ovo nisam ni znao/obraćao pozornost...