Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.06.2018., 17:11   #37039
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Pa odvezi ga drugom
A gle, to je tak kad auto nakupi godina, pogotovo Audi sa svojim prednjim ovjesom i 362 zgloba.

Pogledaj u kakvom su stanju ramena i da li je sve dotegnuto.

Za servo kako su već naveli može biti letva volana no i crijeva/spojevi.

Ja sam sad valjda napokon sve riješio, tj sve što sam planirao. Još samo skinut prednji branik i sredit dio koji je puknuo na dnu i to je to.
Dakle od stvari koje sam u startu trebao sredit je bio ovjes.
- nova prednja suvozačeva zračna opruga 120 dolara
- zatim novi klipni prsten kompresora 25 dolara (autu je trebala gladna godina da se podigne iznad L2). Svi ti hoće prodat kompresor za 400-500 a sve što trebaš je zamjenit kariku klipa.
- prednje poluosovine 60 dolara komad. To sam dao dečku u servisu da zamjeni jer nit imam XZN bitove nit mi se zajebava s time za 200 dolara, Riješio obe strane jer su oba unutarnja CV zgloba počela škljocat i pri 80km/h lagano vibrirat.

- ispolirao farove / kućna radinost, možda 10 dolara za brusni papir i sl.

Od neplaniranih stvari već više preventiva ili kozmetika
- ulje i filter 70 dolara
- filter kabine 10 doalra
- zamjenio maglenke jer je prijašnja bila razbijena. za 40 dolara uzeo preko foruma obje rabljene, plus onaj alu umetak zadnjeg branika za 50 baksa.

I sad je otišao kabel podizača, 45 dolara za regulator.

Sve skupa nije puno para, i dalje me izašao dosta manje nego je najjeftiniji u oglasniku.

Ma čuo sam da je mana. Dobra je stvar što nije baš neki problem zamijenit. Pucaju sajle, zacvijaku one koloture na uglovima ili pak popucaju one plastične kvačice što fiksiraju staklo.

Upoznat je već sa svim čarima RS-a

gdje ti te dijelove jeftino tako nabavljas, ili kupujes kineski srot sa ebaya?
Gabre je offline   Reply With Quote