View Single Post
Staro 22.06.2018., 12:41   #360
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Nakon prespavane noći, idemo dalje sa svjeckim. Danas:

14:00 - Brazil v Costa Rica:
- ono kaj je Costa Rica pokazala protiv Srbije je zrelo da danas gutnu jedno 3-4 komada protiv nabrijanih brazilaca, a uz to i mislim da i suci budu drukali za Brazilce jer nebi bilo dobro da i treća najveća zvijezda ode doma u grupnoj fazi

17:00 - Nigerija v Island:
- nadam se 0:0 rezultatu, tj. ništa ništa, bunker protiv bunkera, jer Nigeriji i dalje igra prolaz iako izvuće samo jedan mršavi bod, a Argentina je ionako sada rastrojena skroz.

20:00 - Srbija v Švicarska:
- to će biti jebena utakmica jer su "'švicarci" odradili najtežeg protivnika i izvukli bod, a srbi sa najlakšim protivnikom jedva 1:0 odigrali iako su igrali korektno; bit će tenzija sigurno, a "švicerima" i u ovoj utakmici više paše remi nego srbima jer u zadnje kolo idu na Costa Ricu koja danas vjerojatno ispada sa prvenstva, a Brazil nema manevarskog prostora da sa Srbijom u zadnjem kolu igra revijalnu utakmicu čemu se Srbija nadala; tako da u slučaju remija S v Š, a pobjede Brazila, u zadnje kolo idu sa bodovima Srbija 4, Brazil 4 i Švicarska 2. I mislim da su tu srbi onda u malom problemu. Danas će srbi morati ići na pobjedu.
Brko je offline