View Single Post
Staro 22.06.2018., 01:18   #344
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
Brozović nevidljiv?
Ali i Messi na kojem je bio isti

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Prvi gol - sreća, ali uzrokovana konstantnim pritiskom napadača na obranu

Sama prilika jest poklon, ali ono što je on zabio je pun kurac teško. Pazi lik je mrknio volej pred samim golmanom, preko njega i ušla u gol, a ne u 32 red tribine kao što bi 99% takvih šuteva otišlo. Puno bi igrača probalo to rješiti na jednostavniji način, smiriti loptu pa pucati po podu ili preći golmana, što bi se uglavnom zasralo.

Unatoč tome mislim da je lik debil, te od priprema pišem da se bojim da ne napravi crveni karton. Recimo da je za ono gaženje u prvom poluvremenu dobio crvendaća, sucu nitko ništa nebi mogao reći i pitaj boga u kojem bi smjeru otišla utakmica. Srećom, suđenje iako loše (pustio grubu igru) je barem bilo ujednačeno tj. jednaki kriteriji, gaze oni, gazimo mi.

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Ja sam se iznenadio koliko su se dobro pokrivali u obtani vecinu vremena. Strinic izade na igraca i Raketa je vec iza, slicno i Vrsaljko i Perisic. Odmorit Mandukica i Raketu sljedecu tekmu i lagano.
To je to. Pokrivanje je ključ svega, svi se brane, svi napadaju (skoro). Da se tako igralo zadnjih par kvalifikacija i prijateljskih strinić nebi bio tema ovih godina. No takve se tekme igraju preko kurca, a strina na prvenstvima vidi čuda dobar

Uglavnom kao što rekoh neki dan - prolaz moramo tražiti protiv argentine

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 22.06.2018. u 01:23.
Manuel Calavera je offline