Re: Re: Re: Re: Novi RAM Hard Drive iz tvrtke HyperOs
Citiraj:
Originally posted by Bubba
6k kn za 8GB upitno sigurnog i brzog prostora mi se ne cini kao "neozbiljno ulaganje", barem sto se tice financijske strane.
|
lol... pa neću ić na blef  kud bi stigo da za svaku stvar idem tipa "ovo bi moglo biti dobro"  naravno da će prvo biti hrpa dokumentacije i tjedan dana igranja s time 
Citiraj:
Ccc... Prostak jedan, ima RAID 5 i jos se zali... Tja...
|
to nije nikakva sreća radit sa sata diskovima. barem meni. pogotovo ak su mainstream barice 80GB 7200.7 u igri. postojeće raidove nisam slago... to su mi zapravo jedini koje sam ikada vidio da dobro rade kao RAID5 a da nisu scsi. u siječnju jednog slažem sa SATAma... trebo bi bit PDC/file/ldap server i ono... frka mi je stavljat današnje mainstream sata diskiće... teško je naći dobru seriju 
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|