View Single Post
Staro 20.06.2018., 09:49   #260
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
A Messi nema ni Rakitića ni Iniestu ni Buskeca iza sebe. Ima jedva prosječne panjeve koji se znaju dodavat na 10 metara.
Bio je onaj jedan el classico gdje ga je Mateo uštopao da je mali vanzemaljac imao 3 dodira u cijelom poluvremenu.
Osobno me muci sto je Broz jos bolji od Matea ali ima velikih problema u glavi, njega ako stavi na Messia nikad neznas kad ce mu se zamracit i mogao bi dobit crveni samo tako.
Smatram da samo puno kvalitetniji od Argentine, bolji nogomet igramo,trenutacno imamo bolje i jace igrace. Nasa vezna linija brijem da je u top 3 na prvenstvu.
Rebić me odusevio (bez obzira sto sam ga gledao jos kad je u splitu igrao) i bez obzira sto je tehnicki jos dosta ogranicen ima snage, brzine i razgrce bilo koga u obrani, gledao sam sto je radio Hummelsu u finalu kupa Njemacke, stvarno impresivno.
Manđo bi mogao opet biti jako bitan u skoku jer oni imaju samo Otamedia,a on je pak samo takav pajser koji isto voli dobiti kartone jer izgubi zivce.
Perisicu ako bude dan sreći nasoj nece biti kraja jer njemu onda ulazi svaki udarac bilo lijevom ili desnom, glavom i guzicom
Luka i Raketa, nema se tu sta puno pricati.
Obrana, ako Dejo bude na nivou finala LP i utakmice protiv nigerije nema zime.
Vrsaljka ce loviti po boku i tu smo u plusu.
Muci me jedino strinić, jednostavno ne vjerujem da mi nemamo boljeg lijevog bocnog, kao za kurac na toj strani se Messi najvise krece, mozemo ocekivat lunapark
V.I.P je offline