View Single Post
Staro 19.06.2018., 23:17   #1249
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kakav vodonoša? Pa lik je nasapunao Vettela u svojoj prvoj sezoni u istom bolidu. Nasapunao bi ga i u Ferrariju kad bi mu dali jednake uvjete. Vettel je prevara od vozača u smislu nekog top vrhunskog vozača, cijelu karijeru su mu štelali vodonoše, a onda u jednoj sezoni ga nasapuna rookie. Odmah nakon toga tutanj u Ferrari i dogovaranje statusa prvog vozača...

A kako lik vozi, nasapunao bi i Hamiltona u Mečki. Stvarno lik zaslužuje naslov.

Nisam siguran da će Ferrari zadržat Kimija. Lik nagodinu navršava 40 malo je prestar...

Sent from Usreo Mobara

ja sam vec pisao i ponovit cu se, da mi je dani najbolji vozac na gridu, uz kimija i najomiljeniji.

ali kako si gore napisao, nema sanse da ga vettel primi u tim k sebi, nema sanse. A ni mercedes sigurno ne zeli konkurenta Hamiltonu, pa vidis kako je bilo sa rosbergom koji je bio slabiji vozac od rikija.

Kimi pase vetelu, a jos uvijek ima brzinu i bez problema odradjiva sve na stazi, a iskustvo da ne govorim, jedino sto ga boli dzoko, pa mu malo fali vatre u nekim situacijama, no njemu se neda (ili ni ne smije)
Gabre je offline   Reply With Quote