Citiraj:
Autor Guls
Da je solidan - itekako. Rezultat je tu, a to je ono što se na kraju gleda.
Bio bi odličan da se prestane baviti populističkim glupostima. To mu ne treba. Mislim da mene moj šef ne bi baš blagonaklono gledao da, bez obzira na odrađen posao, imam potrebu laprdati o nadnaravnim bićima i parazitima ove države koji se uopće ne tiču mog posla.
Ali ok, da, ne treba se obazirati na svaku riječ koju netko kaže. Tu je afekt, i južnjačka krv, kužim da ga je ponijelo i naravno da mu nitko neće uzeti za zlo.
Ono što nije dobro je duh rep'stacije. Na kilometar se vidi (a i čuje sa strane, sponzori imaju duge jezike) da repka obiluje klanovima, da se neki naočigled ne podnose, da su neki pak mislima pitaj boga gdje i to nije baš najzdravija atmosfera. No, nije se nitko rodio savršen. Ako pobijede argentinu, mislim da će duh zajedništva prevladati sva sranja.
|
Vidi se da pušite index na veliko. Lik spomene branitelje i domovinu i odma se ekipi diže kosa na glavi.
Laprda i dobro, kaj sad? Laprdaš i ti. Laprdam i ja. I išlo bi mi nakurac da mi svatko važe svaku riječ koju kažem.

temperament je zajebana stvar, a naš narod je takav da se ponese i zanese. Stoga mislim da mu to ne treba uzimati za zlo. Bolje i takav koji laprda sve i svašta ala Zlaja Dala, nego "Umro sam prekjučer i teško mi je disat" Čačara.
Ali ono, bitno da se sere po čovjeku, kad već nije izgubio utakmicu, pa onda barem zbog "populističkih" izjava netom nakon prve dobivene tekme na svjetskom na koju se čekalo samo 20 godina i 5 izbornika između.
Sram ga bilo...
Sent from Usreo Mobara