View Single Post
Staro 14.06.2018., 16:46   #3600
chillout23
Your God is in your mind.

chillout23's Avatar

Datum registracije: Jun 2017
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Pa skoro uvijek su im početne serije s MTK chipsetom. Poslije dolazi S ili Pro sa Snapdragonom. Bateriju smanjili na 3000 mAh, veliki korak unatrag.
Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
bome sve redmi serije (početne) su dosad bile sa SD

dosao mi redmi note 5 sa geekmaxi....sabija
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Pogledaj malo bolje, posebno note seriju. Inače, Xiaomi mobitele koristim 5-6 godina i znam ih bolje nego džep.

Malo mi je dosadio MIUI i htio bih nešto novo. Je li probao netko Resurrection Remix? Jučer baš izašla nova verzija pa se nećkam...
Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
Bas sam gledao i redmi 2 3 4 5 svi prvi modeli SD...note i sve verzije dolaze.kasnije u svim kombnacijama

Imal Redmi 1S - SD. Redmi 3 uzel čim je izašel - SD.
I ima modela inače sa MTK, ali nije istina da su im početni modeli MTK. Definitivno.
Iz nekog razloga su se maknuli sa SD i smanjili bateriju hm...ne misle valjda da bude taj MTK manje cuclal od SD
A apropos ROMova (Redmi 3)...probal jedno 6-7 customa i isti ili drugi dan sam se već vratil na MIUI.eu
Apsolutno niti jedan ROM nije niti blizu tome. Svi imaju neki bug ili bugove i niti jedan ne radi u potpunosti kako treba.
Jedini ROM koji savršeno radi (doslovno), u mom, slučaju je MIUI.eu

Sad su počeli tamburat da Lineage 14.1, od May 10 update na ovamo, radi super i ima super bateriju...ali iskreno ne vjerujem u to I nema battery life-a ko na MIUIu. Ni blizu,...barem na ovima kaj sam ja probal.

Zadnje izmijenjeno od: chillout23. 14.06.2018. u 16:55.
chillout23 je offline   Reply With Quote