Citiraj:
Originally posted by Jerry
I sto s tim 10-15C? Pa ta grafa ima throttling tek na 127C ako se ne varam! Takva garfa kod mog frenda ide na 600/1200 s intelovim stock hladnjakom na GPUu a out-of-box je isla na 560/1200. Moj savjet ti je da skines cooler i stavis neku pastu na GPU umjesto one zvakace gume!
BTW sa prijelazom sa 6x.xx na 7x.xx temperature GPU na grafama serije 6 su misteriozno porasle za 10ak stupnjeva
|
Ma nema žvake , šta misliš šta sam prvo radio kad sam je kupio !? Grafa šteka čim temp prelazi 75 - ispitano

Spajo sam njen vent preko svog kontrolera i postepeno smanjivao obrtaje - na 75 se pregrijava.
Radi se o tome da Leadtek koristi neku svoju phizdariju za mjerenje temperature a koliko mi je poznato 6200 te 6600(obične) nemaju mogućnost očitavanja temp u driverima dok se ne uključi taj Thermosensor , odakle su mi driveri očitavali temp kad mi je bio isključen u biosu ???? Tek uključivanjem istog sam dobio stvarnu temp u driverima a misteriozno je nestala temp okoline. Uglavnom tko god ima ovaj model karte i nije ništa petljao po njoj na ono što vidi u driverima za temp može slobodno dodati dobrih 10-tak stupnjeva