View Single Post
Staro 11.06.2018., 13:03   #808
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Izvještaj iz Osijek.

Ljudi se prave glupi kao i svugdje, cjeli red pred vratima se obilazi i dolazi s boka, jadno.
Taktička greška je bila ići s kolicima unutra , napustio sam ih brzo.
Oko 8:25 sam već bio na blagajni i gibao van, tad je već količina kisika bila kritična iako su bile klime.

Unutra rjetko šta da valja, vjeratno najbolja stvaru su bile Osram led žarulje 10kn komad.
Hrpa odjeće, al uglavnom za klince ili zimska roba (dukse, trenerke etc.).
Od alata penumatskog hrpa i probora za iste, od električnog kružna pila.
Digitalna libela 75kn, to sam uzeo i dremel je bio 75kn što je super cjena ali to mi baš ne treba. Bilo je onih razno raznih setova bitova i to je to.
Za kuhinju dosta stvar: štapni mikser, klasični mikser, blender, pekač kruha i hrpe plastikarije posude raznorazne, i suđa setovi sjeli, lonci, tave s staklenim poklopcem etc.
Tavu sam uzeo tu jednu isto veliku 75kn.
Mikseri su bili 50kn i bilo ih je jako puno, da sam poduzetan trebalo je uzet puna kolica i preprodavat .

Bilo je još dosta stvari koje me generalno ne zanimaju ali po jebenoj cijeni: plahonjere i razno razne lampe (noćne, stajaće, reflektori etc.), tepisi, trimer za živice, ležaljke i tako.
Lik ispred mene je 1600+kn imao račun opremio si vikendicu kaže, 5 plahonjera, tepih, ležaljke, trimer za živicu, dječji bazen, deke raznorazne....

Imam utisak da su alati otišli za ZG, jer je u trgovini bilo bušilica, trokutrasti brusilica, kružni pili, kutni brusilica i to sve u aku i žičanim varijantama i još sam zaboravio čega je još sve bilo. Stoji u trgovini od onih akcija u 3-4. mjesecu. U trgovini toga nema, a bome ni u šatoru.

ShebY je offline   Reply With Quote