Sezona je stvarno bizarna (u pozitivnom smislu), vidi se veliki napredak Renaulta, bodovno stanje je neizvjesno iz utrke u utrku..... Ne sjećam se kada su zadnji put 3 momčadi bile toliko blizu po performansama i opet toliko različite ovisno o stazi, temperaturi, mješavini guma..........Čim je tvornička momčad dovoljno brza, onda je sasvim normalno da je i Red bull još brži od njih. Ono zamrzavanje razvoja motora i apsolutna dominacija mercedesa prethodnih godina je jedna od najvećih gluposti koju su glavonje u F1 mogli napraviti. Svaka čast mercedesu, zaslužili su svoje naslove, ali nama su priredili potpunu monotoniju kroz nekoliko sezona. Jedva čekam nastavak.
U mclaren više ne vjerujem, mislim da su oni gotova priča sve dok ne nabave veliki broj jako dobrih inženjera . Sadašnji ne bi znali što napraviti niti da dobiju mercedesov motor u ruke. Peeviše je tu lutanja i šetanja, krivih odluka i britanskih izvlačenja na "we have the best chasis" jer ne mogu priznati da nisu dovoljno dobri. Mislim da to nema više veze niti sa vodstvom, već i sa time da nemaju dovoljno dobre ljude koji bi konstruirali dovoljno dobar bolid. Kakva šteta.
Ne znam da li i drugi dijele moje mišljenje, ali jedino ružnije od HALO zaštite su retrovizori namontirani na tu istu zaštitu. Nevjerojatno je kako netko već ružan bolid može dodatno poružniti.