View Single Post
Staro 11.06.2018., 08:06   #803
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Bio sam ujutro u šatorskoj rasprodaji u Lidlu na Sveticama, pa ako koga zanima čitajte dalje:

Ima puno alata, pogotovo pneumatskog, zatim električna udarna bušilica PSBM 750 A1 koju sam i uzeo za 75 kuna (ovo se kupuje na kile), setova bitova i odvijača za 50 kuna, led žarulja (2 u pakiranju, 40W za 20 kuna) i ručnih LED lampi za radionu/auto (prednje svjetlo, bočno veće svjetlo i magnet na kraju skupa s baterijama za 35 kuna), zatim one vibracijske strugalice na koje se stavlja brusni papir (ne mogu se sjetiti kako se zovu) trokutastog oblika sa uključenim spremnikom za ostatke strugotina također za 75 kuna + kuhinjski noževi za 10-ak kn i hrpa odjeće, naočala za plivanje, ribičkih štapova sve za neke mizerne cijene....10-20-30 kn........50 za cijeli set ribičije skupa sa štapom, kuhinjski štapni mikser s posudom za 75 kn ako netko želi iznenaditi ženu ........ Uglavnom, prema količini ljudi koji su stajali u redu (na parking ne računajte, doslovce ga nema jer je šator zauzeo dobar dio), te prema kilogramima alata koje s utrpali u kolica, preporuka svima koji su zainteresirani - sljedeći put doći odmah ujutro jer čisto sumnjam da će išta od alata ostati danas nakon 16h kad većina završava s poslom. Možda nešto pneumatskog, ali električnog nema šanse.

Ako treba još koja informacija, postavite pitanja i odgovorim tokom dana kako stignem.

P.S. u odnosu na zadnji put kada je bilo toliko vruće da sam ušao i izišao (a i nije bilo ništa pametno osim odjeće), sada su bili pametniji i klimatizirali su cijeli šator. Sve izgleda kao da ste na placu, ali je u košarama umjesto na podu, cijene su jasno označene i zalijepljene na većinu proizvoda osim najsitnijih, blagajni ima više nego u samoj trgovini. Za napraviti krug po klimatiziranom prostoru i gužvi kao da čekate ulaz na Iron maiden koncert može se izdržati čak i ako imate prag tolerancije na takve stvari blizu minimuma kao ja.