Citiraj:
Autor T}{OR
Mali update nakon tri radna dana... Obično ga ujutro stavim na dash charge i odem od doma sa ne više od 95% baterije.
Zadnja dva dana nisam prije nego što legnem nije bio ispod 60%. U trenutku pisanja ovog posta sam na 53%.
Ne znam koji mi je SOT, lijen sam se za sada s time igrati. Podesio sam crnu temu em na mobu em na aplikacijama koje to omogućuju. Više manje surfam, društvene mreže, messengeri & telefoniranje i slikanje (novorođenče je u kući, kamera se ne štedi).
Sve u svemu  
|
kod mene potpuno suprotno. Izađem iz kuće sa 100% a uvečer me dočeka na 20% s time da SoT bude cirka 3ipo do 4 sata. S istim aplikacijama i načinom korištenja OnePlus 5T bi me dočekao sigurno s 40ak% baterije i izdržao bi sigurno 5, 6 h SOTa. Zbog velikog razočaranja sam ga poslao nazad za replacement pa bi mi uskoro trebao doći novi. Nadam se da će problem biti rješen. Inače, baš imam osjećaj da nešto nije ok jer baterija baš draina bez da ga uopće koristim. Dosta čudno...
Inače nisam jedini: na OnePlus forumu postoji tema od preko 120 stranica gdje ekipa dijeli iskustva:
https://forums.oneplus.com/threads/u...y-life.837232/
nažalost dosta je onih koji imaju slična iskustva kao ja. S druge strane nađu se neki koji imaju SoT od 6-8 sati.