Citiraj:
Autor LAcy
Pa nije losa, jaci soc, bolja kamera, dolazi sa power pack modom... Malo je skupa al kad padne cijena bit ce ok kupovina. Barem da su ostavili bateriju od z1...
|
U najboljem slučaju, autonomija baterije može bit ko kod Z Play, uz štedljiviji SOC i manji kapacitet baterije. Malo bolja kamera me ne dira ni malo jer mi je ova dovoljno dobra.
Prije 2 tjedna sam sideloadao OTA Oreo koji je vani već bar 2 mjeseca (iz nekog razloga reteu kanal opet šteka) i fakat super radi (ne mogu reć bolje od Nougata jer je on također radio odlično), osim što imam problema sa statistikom baterije. Prvo mi se događalo da counter za full charge ne radi nakon reboota, odnosno dodaje se zadnjem counteru i ne počinje od zadnjeg punjenja. Kao da je battery stats ostao na read-only kad se phone reboota. To sam uspio riješiti, ali ne predloženom kalibracijom od strane Moto podrške, nego s dva punjenja do 100% bez reboota i onda shutdown.
Zbog Turbo Widgeta (koji sad ne radi zbog 5 row icon prikaza) sam ipak kupio Nova Launcher, tak da me nadogradnja koštala 40-ak kuna za potpuno zadovoljstvo
Onaj novi stock clock & weather widget mi je koma