View Single Post
Staro 06.06.2018., 07:04   #1190
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Ne mogu se oteti dojmu da su postovi od samog mcl teama, pa onda i ovdje generalno usmjereni ka buducnosti, malo sam prevrtio temu unazad, stalno se nesto ceka od mcl, a nikako da se doceka.

Imate filmic od Priestlya pred par dana-njegova razmisljanja kao velikog fana i ex. zaposlenika mcl sto trenutno ne valja u momcadi, nije zgorega pogledati.

Steta za FA, mogao je vise pomutnje napraviti u nekom drugom bolidu zadnjih sezona, jbg
Ovo sad nije trolanje ali stvarno imam filing da bi ove sezone on imao min. jednak br. bodova u TR, a vjerojatno i veci
McLaren je trebao glatko dobiti 2012. Počeli su slušati Buttona, a ne Hamiltona, a onda kad je od najbržeg na gridu u prvih par utrka došao na krug zaostatka za Ferrarijem i RBom, počeli su opet slušat Hamiltona.
Nakon toga, guske u magli.
Od onda, glavna mantra je "biće bolje" i potential unlocking during the year. Neće biti bolje. Ali dok arapski petrodolari kapaju i tara brutto sjeda svaki mjesec, bude se ovako palamudilo.

Oni sad moraju krenuti u proizvodnju vlastitog motora u suradnji sa Ricardo firmom za 2021. Bolje i to nego biti Renault customer momčad. Kad već ionako uzalud bacaju pare jelte
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Imao bi pun k više bodova.
Hartley je polupao bolid jedno 18 puta a gasly nije baš imao sreće.
Mislim da nebi. TR je na nekim utrkama jednostavno ostao bez zraka. Gasly je sam rekao da nikakvog kvara nije bilo, da je bolid jednostavno spor. Pitanje je bi li imao isto bodova, više nebi imao sigurno niti u TR bolidu niti u sadašnjem McLarenu da je Honda ispod haube.

Renault je korak naprijed. Jako mali, ali je.

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote