Citiraj:
Autor Gabre
U12 bez dvojbe.
Kod Pixela postoje ocigledni problemi/nedostaci: previse boostan HDR, meni te slike izgledaju umjetno, previse plasticno.. video je puno meksi i manje detalja kao direktna posljedica agresivnog EIS-a, a da ne spominjem da je Audio koma na pixelu, ujedno snima samo MONO u 2018-oj fucking godini, jedino pixel i iphoni jos smimaju mono zvuk.
U12 jedini nedostatak koji vidim je malko vobbly video stabilizacija zbog OIS-a, no to se da potpuno izbjeci ako malko umiris ruke dok snimas.
a da ne spominjem da na U12 imas full manual kontrole, tako da mu tu pixel ne moze vode donesti. I jos i sd karticu utrpas pa imas 200+Gb storagea.
Ovo je HTC-ov najbolji telefon do sada, trebalo ima je samo 3 godine da posloze stvari.
Hebalo ih ono njihovo trpanje srot 4mp ultrapixel kamera, to im je totalno sjebalo prodaju, i nakon toga povratka nema...
|
Hm.. Vidis, to me malo muci, ne znam zakaj htc nemre sredit taj OIS..
Si videl OIS na Oneplus6, odlican je, al htc tu malo steka, a zakaj, to samo oni znaju..
I jos nekaj, nadam se da low light video nece bit los ko na U11, e da, sto se tice fotica, U11 vs U12+ razlika je minimalna, sto znaci da jos dan danas U11 ima odlicnu kameru.
Baterija na U11 je odlicna na U12+ bi trebala bit jos bolja..
Bas sam nekaj gledal da predjem na U12+ al dok sve zbrojim i oduzmem, pomaci su mali..
Molim nek me neko uvjeri u suprotno

Ali, ko zna, mozda dok mu padne cijena, pa mozda padne koji U12+, ionak do kraja godine bumo znali koji ce mob odnijet titulu kamera fon