A povezano je 😀. Davno prije kad sam ja aktivno igrao bilo je headseta sa odvojenim mikrofonima (steelseries siberia čini mi se) koje su bile super lagane, udobne i imale +- ok zvuk, ali je taj mic bio sranje pa su svi kupovali odvojeni. Isto tako mogao si vidjeti na turnirima prije i slično da likovi nose 2 headseta, jedan oko vrata i jedan na ušima. Postoji razlog za to jbg.
Nakon krivog odabira teških i neudobnih slušalica ne pada mi napamet da se ponovo zaj..... Zato bi sad i uzeo lagane slušalice sa ok zvukom koje su udobne i bez mica, umjesto teških "gaming slušalica" iliti headseta. Mic uvijek možeš uzeti odvojeno.
Isto tako znam da iz Kine isto tako ima slušalica za studijsku upotrebu pa sam pitao za navedeni primjer jel bi bilo loše da uzmem studijske slušalice za gaming ovih danas "early access" igara gdje bi s vremenom počeo raspoznavati svaku audio grešku u tim igrama umjesto da lagano raspoznajem korake koje inače na slušalicama od 15e slabije čujem.
I dalje sam otvoren za prijedloge (Corsair Void i Logitech g933 čini mi se ,mi baš ne pašu, a hyperx nisam imao gdje probati.) THX