Citiraj:
Autor zvonac
|
yup to sam i ja cekao, to je od prilike kako je meni u11 djelovao sto se tice baterije, jedan od rijedih mobova sa kojim uopce nisam razmisljao o istoimenoj..
Znao sam ga zaboravit napunit preko noci i drugo jutro otic na posao sa 44% i bez beda izdrzat dan sa normalnim koristenjem.
Ima lik i video:
https://www.youtube.com/watch?v=hmMCub5LXrk
Ja sam se rijesio s8, zalosno je sto imam sad htc 10 taman za mjesec dana istice garancija, moze se reci da je 2 godine u upotrebi i sa oreom koji po svim pokazateljima do sad jede vise struje nego nougat imam odprilike isto koristenje tj trajanje paterije kao na s8, katastrofa....
Ujedno na htcu 10 nema opcije za spustanje reze plus toga proc snap820 zajedno sa LCD ekranom i starosti skoro 2 god imam jednaku bateriju ko na novoj S8 sa rezom na 1080p....(jedino sto ajde htc 10 ima manju diagonalu ekrana)...
Sve u svemu zeljno iscekujem da to cudo dode vise, ujedno i na htcu su stavili opciju za spustit rezu na 1080p sto lik niti nije napravio u videu, jos ak maknem ove gluparije tipa facebook i ostalo bude on izdrzao i 3 dana
I fala isusu sto nisu onaj glupavi retardirani notch stavili, jedna od najglupljih ideja ikad brijem, upotpunosti beskorisna, uz to dize troskove same proizvodnje i kako se ekipa tjesi na netu nije strasno kad se NAVIKNES na to

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12