View Single Post
Staro 14.12.2005., 08:14   #8
frankof
Premium
Moj komp

frankof's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Mislio sam kupiti fortron blue storm 400 W napajanje ali taman je nestalo kad sam kupovao, drugi su bili 200+ kuna skuplja tako da sam na kraju kupio chieftech kojim sam za sad zadovoljan.
Za X800GTO sam čitao da se više ne mogu otključavat - vijest nije stara tako da vjerojatno takve kartice još nisu došle do nas ali svejedno mi se nije dalo riskirat, a i nVIDIA mi je nekako priraslija srcu. Još nisam pokrenuo nikakvu igru jer sam tek jučer sastavio kompjuter, ali grafička je zasad skroz tiha, u idleu temperatura je 40°C, ima 256 MB (bio bi uzeo neku drugu da nisam uspio naći 6800 s ovoliko memorije).
A o freezeru piše da je bučan i u ovome forumu gdje je test hladnjaka. Nisam baš zadovoljan izgledom Big Typhoona (imam stranicu sa prozorom) ali tih je i jako dobro hladi - nisam clockao procesor i radi na 29 stupnjeva idle. Doduše u sobi je 15°C i imam prednji, stražnji i ventilator nasuprot procesora, ali svima sam smanjio brzinu potenciometrom.
Od svega što sam kupio ipak sam najmanje zadovoljan monitorom jer mi ima jedan bad pixel i malo ogrebano staklo ali opet imao sam sreće s procesorom - dobio sam E3 reviziju i to iz HG Spota u kutiji
frankof je offline   Reply With Quote