View Single Post
Staro 14.12.2005., 06:29   #1
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Vlasnici Leadteka WinFast A6600 GT

Jesta da je 6 ujutro ali ni problem mi se ne čini mali te je ove noći guštan. Malo sam ocao kartu sa 500 na 550(gpu) a igrice počele lomit ?? Temp je max 52 u full loadu kad je ocana. Sve mi to nekako bilo čudno odakle lomljava kad se karta ne grije toliko. Uspoređivao sam temp u Everestu i driverima te je razlika 2-3 stupnja što opet ovisi o verziji everesta. U mirovanju svi kažu 38-40. Skinio sam danas zadnji EVEREST Ultimate Edition i on kaže u mirovanju 45 a full 66:confused: To je 7-14 stupnjeva razlike u odnosu na drivere !? Ni jedan drugi program mi nije pokazao tako visoke temperature
Nvflashom sam snimio bios karte pa reko da malo vidim te postavke. nVidia BIOS Modifier je poslužio za pregledavanje i našao sam jednu zanimljivu sitnicu , Thermosensor uopće nije bio uključen u biosu karte !? Kad sam ga uključio i preflesho kartu u driverima je temperatura porasle cca 10 stupnjeva ! Idile 47 , full oko 66 (dok izletim iz igre) kažu driveri s time da sada više u driverima nema temp okoline gpu-a. Šta je tu Leadtek petljao ? Softwerski snizio temp karte ?? I burazovu sam pregledao , ista stvar... svaki model ove karte izgleda debelo laže i prikazuje 10 stupnjeva manju temperaturu dok se ne uključi Thermosensor u biosu - Lopovi,gadovi
Leadtek: giljotin
stuc je offline   Reply With Quote