04.06.2018., 16:50
|
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor Gabre
ljudi ne budite naivni. Ima hrpa drugih stvari za koje moze iskoristiti tvoje podatke.
Netko ce falsificirati dokumente s tvojim podacima, prodati ih na crnom trzistu, kupovati pizdarije po netu, pa jel vas nisu roditelji ucili da se dokumenti ne salju nikome i ne daju nikome, a kamoli slike kroz poruke itd...
|
Citiraj:
Autor xulos
Ne trebaju mi moralna predavanja, znam sto sam napravio. Samo tko je voljan neka sharea preko fejsa objavu da ga nadjem. 
|
Citiraj:
Autor burmuz
Lik me prevario za kupnju moba za 3000kn, imao sam prijepis poruka, uplatu na račun, sve živo. I što? Dobio sam nakon 2 i pol godine presudu da je počinjeno kazneno djelo prijevare na moju štetu te da i sad parafraziram rješenje " s obzirom na materijalno stanje okrivljenika i obitelji te psihičko stanje sud smatra daljnje postupanje nesvrsishodnim." Imam rješenje doma, dođe mi da ga uokvirim.
Pare koje ste izgubili jer su vas prevarili ne morate se niti nadati dobiti nazad. Kao da ste ih bacili u peć, doslovno. Znači trgovanje ili na ruke ili pouzećem pa neka pošta rješava to. Vlastitom ocu i materi ne bi uplatio na račun prije nego dobijem robu.
No neka, takvi nalete uvijek na krivog igrača i to želim ovom prevarantu.
|
Nisam slao niti mob niti lovu, radi se o zlouporabi identiteta.
|
|
|