Evo , krecem s pisanjem, znam da sam glup i naivan, al ovo je visa sfera pa evo :
Tko koristi face :
https://www.facebook.com/VidoM/posts/10213608079769121
Tko ne koristi :

Objasnjenje :
Prodavao ja iphone i lik se javi i kaze meni da mu dam br racuna , kad vidim lovu da mu posaljem mob. Posalje mi slike osobne i kako ju drzi u ruci i da ja njemu posaljem u slucaju muljaze. Posaljem ja i sutra lik javlja da je odustao. Neda meni vrag mira i ja po osobnoj nadjem tu osobu i on meni kaze to nisam ja, netko se sluzi mojom osobnom i predstavlja se kao ja. Odi u policiju i promjeni osobnu i blokiraj sve web ugovore. Sve sam to odradio. Lik meni sad vise nemoze napraviti nikakvu novcanu stetu (nadam se) ali ce se drugima predstavljati kao ja i onda ce meni ljudi jebat majku i prijavit me kad ih on prevari. Ugl. Ako znate tko je taj krkan javite mi. Nikad mi nebi palo na pamet da frajer ima od nekog dugog osobnu i slike kako je drzi.U zivotu nisam nikog prevario niti mi pada na pamet.
Ne trebaju mi moralna predavanja, znam sto sam napravio. Samo tko je voljan neka sharea preko fejsa objavu da ga nadjem.