View Single Post
Staro 14.12.2005., 00:25   #17
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Re: Re: Re: Re: Novi RAM Hard Drive iz tvrtke HyperOs

Citiraj:
Originally posted by Bubba
To jedan SCSI disk rijesi bez ikakvih problema. Mail serveru, u sustini se baziraju na non frequent store and forward tehnikama, te jedino ovise o kapacitetu. Tip diskova ili nekakve nesigurne i nespretne perverzije ala ovakva RAM disk cuda su potpuno nepotrebne.
kad sam rekao zahtjevnih, mislio sam dovoljno zahtjevnih da diskovi cijelo vrijeme čitaju/pišu. obojica znamo da scsi disk ne može prožvakat takvo nešto jednako dobro kao ramdisk, ma koliko scsi bio, a kada je mailbox napravljen kao imap direktorij od kakvih gigu do 5GB stvari se malo kompliciraju jerbo 50 usera s provjerom svakih 5 minuta znači konstantan cache od kakvih par giga sve skupa, ne? daklen, govorimo o ozbiljnom raid kontroleru s hrpom meme ili ovakvom rješenju. naravno da ne dolazi u obzir vrtit to bez crone joba svakih 30 - 60 minuta s klonom cijelog ramdiska + sinhronizacijom svih maildirova svakih 30 - 60 minuta u intervalima između backupa, dakle svakih 15 minuta kompletno čitanje svih 16GB ramdiska i kontinuirano zapisivanje istoga na hard...
to je ovak neko moje razmišljanje bez detaljnog planiranja i proučavanja rada istog u praksi. please ispravi me. volem think tankanje

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote