Citiraj:
Autor Gabre
unazad par godina bili u Skoda salonu gledat neku octaviu, i tako se zapracamo sa prodavacicom i autima u povratu s lizinga, pa spomene kako ima kupca koji svakih 12 mjeseci dolazi po novi auto, i vraca "stari" sa 100 000 km na satu.
Da mu se jednostavno ne isplati ulagati u odrzavanje i gubiti vrijeme na to, tako da svaku godinu uzme novi, vozi godinu, i vrati.
Auti sa puno km su radna vozila i amortiziraju sami sebe.
|
Slažem se, ali postavlja se pitanje kako takav kojem se neda gubiti vrijeme mijenja ulje? Tj. mijenja li ga uopće.
Svaki rabljeni auto je za sebe. Ima hrpa raje koja samo dolijeva ulje, pa ti vidi.
Ja mijenjam svakih 10 000, pa mehaničari razjebu navoje na karteru.
A kakve pizdarije sam od ovlaštenog doživio, ovo s karterom je smijeh.
Sve ima svoje, a novo je novo. I opet, sad sam rabljeni uzeo.
Nije isto rabljeni vožen po gradu, vožen po otvorenoj ili vožen po autocesti gas do poda. Sva tri ista kilometraža.
Evo moj prošli sa 360 000, ravna cesta, ne vuče ni lijevo ni desno.
Prodan za 2000€. Šoderašu.
Od frenda prošli auto, uzet kad i moj, dizel, moj je bio plin, slična kilometraža, isto upravo prodan, ali za 1000kn. Da ne ide na metis.
Yebiga, ja sve mijenjam po intervalima, ili odmah kad ode, on je imao razdoblje od 2-3 godine da nije imo love ulje promijenit.
I dvoje frendova iz privatne rasprave od jučer, dolijevaju. Rade debelo ispod 10 000 godišnje.
Konkretno jedan nije tri godine promijenio ulje.
Malo kilometara, a nebi uzeo auto od njih nikad.