Citiraj:
Autor IcyTexx
Davnog 31.04.2016. sam išao uplatiti polog za starce u Graz, na neviđeno, kako bi bili među prvima na listi. Potpuno refundable, i s odgodom ako u trenutku nisi u mogućnosti uzeti M3, kad dođeš na red. Tada su bile najave da bi auto trebao u Europu doći krajem 2017., no to se, kako znamo, nikad nije desilo. Plan je bio da starcima bude idealan auto kad odu u penziju, no kako se datum isporuke auta pomiče, i kako to i dalje realno nije auto od 35k USD, a ne zna se što će daje biti s poticajima za el. automobile, sve je manje izgledno da će ga uzeti.
|
meni je fascinatno kako je Musk ljepo navukao ekipu da mu dadu novce besplatno, free kredit, je car svaka mu cast kako vuce kupce za nos.
onda mu pofali love jer su ono prakticki pred bankrotom, pa izbaci ko fol kamione, i roadstera, i onda tu ubere cifre da se useres, naravno for free bez kamata i otplata.
obecava brda i doline, a ZNA da ne moze ispuniti potraznju
Citiraj:
Autor TomG
U americi su sve cijene bez poreza tako da je i ovo vjerojatno tako bilo. Kod nas da se može kupiti vjerojatno 60000 eura haha.
|
polog ti je bio kao rezervacija za kupnju (koji debilizam), nije ti taj polog nista osigurao, nikakvu cijenu od 35k.
Mislim da nitko nije kupio model3 od 35k dolara jer je gol ko yugo koral 45.
u hr ako i ikad dodje nece biti ispod 60k eura na cestu