View Single Post
Staro 30.05.2018., 16:37   #3835
osječki_newb
Registered User

Datum registracije: May 2018
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
ne boj se, pitom je

Složiš flash usb stick i staviš gore sve verzije biosa. Samo ih imenuješ BIOS1.bin, BIOS2.bin, BIOS3.bin i flashas ih jednog pa drugog pa trećeg dok ne dobiješ sliku(nakon svakog flasha moraš rebootati PC). Nakon svakog reboota spoji monitor na grafičku i vidi da li daje sliku. Ako je samo krivi flash, moraš je dobiti nazad među žive. Nisam jednu karticu tako vraćao nazad
Tom logikom sam i išao te se nadam da ću tako i riješiti problem. Hvala još jednom!

Citiraj:
Autor Wiz3m4n Pregled postova
Pozdrav svima....čitam i nevjerujem....netko ko se sam proziva noobom ide flešat bios??

Sada je gotovo , no u takvim slučajevima najbolje se napravit glup i vratit Vga u dućan pod isprikom da je prestala raditi....bez ikakvog spominjanja bilo kakvog flešanja, 2cnd hand alata i sl. bedastoća....pouka i škola za sljedeći put svakako

btw...trenutno mi u kompu gtx 1050 palit stormx 2gb. skeptičan sam bio prema njoj jako i trebala biti samo za preprodat, no mala beštija boosta na 1980Mhz jezgru i vrti bolje igre od gtx 770....jako zadovoljan karticom.....tiha i hladna, prava mala zvijer a troši tih mizernih 70W
Nisam svjesno/namjerno flashao BIOS?!
Nisam u poruci gore napisao, ali da, napravio sam se glup i napisao im da grafa nije radila od početka. Pohvalio se ???

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Mislim da se već "pohvalio" dućanu što je radio prilikom raspitivanja što će biti ako je vrati...

Sent from Usreo Mobara
Pohvalio se ???

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Nesvjesno flešanje BIOS-a?
Ali meni opet nije nikako ali nikako jasno da kao prvo GB ima X verzija BIOS-a za jednu te istu grafu, drugo mi nije jasno da nema neku zaštitu, da veli, prije flešanja ''nije ti ovo dobar BIOS''...
Baš mi ništa nije jasno.
Kada sam tek uzeo ovu gtx 970 sam ju flešao iz WIN sa MSI alatom za flešanje i sve je prošlo u redu.
Ali da, trebao je reći u dućanu da je grafa samo umrla i bok.
Da, nesvjesno, mislio sam da instaliram nešto drugo. Aplikacija koju sam pokrenuo za flashanje BIOS-a je bila pokrenuta iz windowsa i nije bila nikakav poznati win alat za flashanje, nego nešto što se odradilo iz cmd-a. Nije mi tu napravio nikakvu provjeru verzije BIOS-a te se automatski resetirao PC po završetku. Nakon reseta se više nije podigao.
Ni sam ne znam zašto ta grafička ima toliko verzija BIOS-a.

@Mommistake Javim ti konačni ishod, ne brini.
osječki_newb je offline   Reply With Quote