Pozdrav ljudi,
hvala Vam na brzim odgovorima koji su mi koliko toliko pomogli da stvorim sliku nastale situcije.
Pokušat ću svakom odgovoriti na potavljena pitanja:
@tiki Da, pokušali smo s tim BIOS-om. Nije bilo uspjeha. Definitivno sam naučio da ne trebam skidati nikakve gluposti sa stranice proizvođača, nego samo sa Nvidie. I dalje čekam sellerov odgovor pa ću s obzirom na to vidjeti što dalje. Već sam se i pomirio da ću novu kupovati.
@mommistake Imam Ryzen 5 1600 te Asrock AB350M Pro4 koja ima nekakve video izlaze te je tvoja ideja na mjestu. Definitivno bih to probao, ali nakon što dobijem sellerov odgovor. Tek ću onda znati šta mi preostaje.
@maXonja Svaki pokušaj fleshanja nam je bio uspješan, ali svaki puta kada smo ponovno pokušali samo s mojom grafičkom, uvijek smo dobijali crni ekran (no signal) kao i kod mene. Jel imam dobar BIOS? -Probali smo s 2 verificirana koja smo pronašli tražeći BIOS-e za moju grafičku (oni bi trebali odgovarati za sve tipove memorije). Ima ih još 2-3 neverificirana koje smo pronašli, ali njih nismo pokušavali.
@alengrosevic Definitivno to razmatram kao posljednju soluciju, nakon što mi seller odbije reklamaciju, a ja kupim novu grafu. :P Ako ovu uspijem popraviti, vjerujem da ću je utopiti. (Koristio bih onda tu novu kupljenu)