Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.05.2018., 13:25   #36702
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Evo jučer sam vozio po ograničenju na Zvonimirovoj, nije bila gužva, da bi mi s desne izletio lik iz sporedne bez gledanja. Kad me vidio, stao je doslovno nasred ceste, prednji kraj auta mu je bio i u lijevoj traci, da bi mi krenuo psovati sve živo, jer smo mu moj ABS i ja bili krivi što se nasmrt prestrašio. Instant mi je bilo žao što sam kočio i što imam reflekse, mogao sam si zamijenit pol auta naprijed, a njemu bi polomio sve kosti.

30 min kasnije na ravnoj cesti van naselja pretičem motorista, kad s lijeve strane lik projuri s 50-ak km/h sa sporedne gdje ima STOP (ograničenje je inače 70km/h) ne gledajući desno, već samo lijevo - direktno prema meni u frontalni sudar. Izbjegao sam ga, sva sreća. Ali da sam preticao malo kasnije ili sporije, tko zna kak bi završilo.

Dam se kladit da se većina nesreća dešava jer se ljudi iznimno ulijene za volanom. Em im se ne da skretat, em im se ne da gledat, ništa. Kasnije sam se van naselja vozio iza lika koji je prašio 50km/h gdje se inače vozi 70-80km/h, ali tako da je sjekao svaki zavoj, a kad je bilo ravno, onda se vozio po sredini ceste, a ne trake.
IcyTexx je offline   Reply With Quote