Citiraj:
Autor xulos
@ Doktor O
Nemoras to meni pokazivati, jako puno sati BFa je iza mene. Zasto bf nebi smio imati battleroyale? Pa po tom nebi smio imati ni deathmatch jer bi bio COD? Daj ne lupetaj  . Nes ti problema staviti plavi/crveni krug koji se smanjuje i to je to. Sto se gradenja tice to je debilno nebitno iz koje je igre. Slazem se da bf nesmije bit samo to, nit ce biti, ali ostatak ekipe ce uz BR zaigrati i cq i infantry only cq itd itd, ja prvi 
|
A zašto idu kopirati nešto što ionako neće napraviti kako spada.
COd nije smislio deathmatch, smislili su ga doom, ut i quake. I bf se ne igra radi tdm-a. To je i ubačeno za ekipu koja bi bf mehaniku, ali da ne mora igrati objective, jer su došli iz coda pa im nije jasno što znači ptfo.
Neš ti problema prekopirati mehanike druge igre, ali smjestit je i balansirat u svoju igru nije lako, i ako se ne naprav kako spada samo je gibitak vremena developerima.
Građenje, mislite da će se moć gradit jebene hitlerove jazbine, neće. Moći će se starvit vreće ili one križeve za tenkove. Zašto jeda dobar skvad kad uzme ne bi mogao izgraditi neki dio, popravit dio kuće s vrećama, tako da odmah i brani taj point koji je uzeo.
po meni previše sadržaja i fantaziranja razbacuje igrače. Ok, daj ljudima izbora, ali ne fantaziraj. Drži se onoga što bf najbolje radi i to prodaj, muzi i dalje dokle ide.
Ali smjer u kojem su sad krenuli je sve samo ne dobar za nas, veterane.
ne sumnjam da će balavci krasti maminu kreditnu da kupe kad su vidjeli ovaj super duper heroj x trailer bez ikakvog smisla kao da je netko napušen ga radio.
ali dobro, čeka se e3 pa ćemo vidjeti šta su zburgijali