Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 27.05.2018., 10:22   #2446
nexteen
Registered User
Moj komp

nexteen's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Niko ti ne moze reci kako i koliko ce to dobro funkcionisati kod tebe , ako je za hladjenje svaka ce ti odraditi posao , ako zelis da se primarno grejes na klimu onda mislim da to neces uspeti sa njima . Sve ti je ovde koliko para toliko muzike , jeste niza cena ali je i bucnija , sto spoljna to unutrasnja jedinica. Dobra klima ima buku spoljne do 52db a unutrasnje do 42db , a svaki db gore nije zanemarljiv . Modulacija oj takodje nije neka tj koliko vidim ne ide ispod 440w, dobra klima ide oko 250w a i nize . No za te pare je to to , za dobru klimu moras dati minimalno 4000 kn.

Proveri i za tu garanciju , ako je bezuslovna onda jos nekako , ali ako traze jednogodisnji servis , onda to verovatno imas sa bilo kojim brendom pa im to i nije neka pogodnost .

Imas dobru izolaciju pa je za hladjenje sigurno dobra , za grejanje neces znati dok ne probas ..

nick

I pored toga niko od njih i ako je kupio nije se javio da kaze , ovo valja a ovo ne valja , pa mi i dalje nemamo pojma za sta je sposobna ta klima . Hladjenje je sigurno OK , jos ako daje 5g bezuslovne garancije onda se jos i moze razmisliti o njoj ..
Stan 48m2 , PVC stolarija , jedan spoljni zid - cigla - 45cm , izolovan stiroporom s unutrasnje strane : decija soba 3cm , kuhinja 2cm , terasa spolja 5cm i iznad stana je tavan izolovan mineralnom vunom 10cm
nexteen je offline   Reply With Quote