O povijesnim činjenicama i iskrivljavanju istih bolje da i ne govorim. Ne daj Bože da prikažu swastiku u igri, jer bi se na to odmah gledalo kao na anti-semitizam, a ne kao na povijesnu činjenicu. Kakav je to WW2 bez swastike? Wolfenstein je mogao, ali eto, oni i COD ne mogu. Zato jer su švedski papci, iz istih razloga im sad zemlju siluju svi ti doktori i znanstvenici koje su pustili unutra.
Osim toga, i sam trailer je napravljen više kao kinematografska senzacija nego realniji prikaz onog što zanima prave BF igrače, a zna se ko je target audience s takvim bombastičnim trailerima, ozbiljni BF veterani ne.
A za ovo građenje i battle royale mode...ne znam, po meni je to dodatno razvodnjavanje već ionako osakaćene i napaćene franšize koja svakim novim dijelom polako ali sigurno ide u krasni q.
 -->
Citiraj:
Autor Doktor O
https://www.youtube.com/watch?v=EXLWun_-POI
ovako izgleda dobar trailer, ovo za bf5 pokazano je tako zbacano, nasrano i pretjerano da j prikazalo igru u takvom svjetlu da nitko od pravih bf veterana nije mogao vjeroovati + dislikeovi ipak nešto kažu.
građenje nije izmislio fortnite, jebo vas on i battle royale. Ostanite u pubg i fortniteu ako vam se igra to.
Bf nije i neće i ne smije bit battleroyale.
Građenje je zanimljiv segemnt. Revive mogu svi što dodaje važnosti skvada. Ima super mehanika, sviđa mi se, ali vrh vrhova je kad šlepa aa gun s tenkom. To mi je bila najjača scena u traileru.
najžalosnije što su najkrvaviju bitku u povijesti, prikazali i izrugali na takav neki ''steampunk'' način da bi je prikazali klincima i drugima kao fortnite s realistčnom grafikom.
Ne kužim kakva je to smjena bila tog art teama i tko bira u kojem će smjeru ić franšiza, ali ovo zasad viđeno, je žalosno i uvređujuće.
Pogledao sam trailer par puta i dalje ne kužim koji je to kurac, što je autor htio reći time.
|
Slažem se sa svime...
BF3 trailer je ono šta je Battlefield...muškarčine na fronti sa hrpom ratnih vozila.
BF5 je, htjeli vi to priznat ili ne, krenuo u smjeru zadnjeg Mass Effecta, odnosno počinju propagirati neku  agendu koja im nalaže da moraju uključiti u igru nešto čega nije (u tolikoj mjeri barem) bilo u redovima u WW2.
Ovakve devijacije nikada nisu bile dio BF-a. Očito im se netko potužio (ili se boje da ih ne tuži ako to ne uključe), pa sada da zadovolje uplakanu manjinu, su ubacili svašta unutra. "Niste dovoljno liberalni i otvorenih pogleda". Nabijem ih.
O povijesnim činjenicama i iskrivljavanju istih bolje da i ne govorim. Ne daj Bože da prikažu swastiku u igri, jer bi se na to odmah gledalo kao na anti-semitizam, a ne kao na povijesnu činjenicu. Kakav je to WW2 bez swastike? Wolfenstein je mogao, ali eto, oni i COD ne mogu. Zato jer su švedski papci, iz istih razloga im sad zemlju siluju svi ti doktori i znanstvenici koje su pustili unutra.
Osim toga, i sam trailer je napravljen više kao kinematografska senzacija nego realniji prikaz onog što zanima prave BF igrače, a zna se ko je target audience s takvim bombastičnim trailerima, ozbiljni BF veterani ne.
A za ovo građenje i battle royale mode...ne znam, po meni je to dodatno razvodnjavanje već ionako osakaćene i napaćene franšize koja svakim novim dijelom polako ali sigurno ide u krasni q.

|