View Single Post
Staro 26.05.2018., 20:38   #173
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

O povijesnim činjenicama i iskrivljavanju istih bolje da i ne govorim. Ne daj Bože da prikažu swastiku u igri, jer bi se na to odmah gledalo kao na anti-semitizam, a ne kao na povijesnu činjenicu. Kakav je to WW2 bez swastike? Wolfenstein je mogao, ali eto, oni i COD ne mogu. Zato jer su švedski papci, iz istih razloga im sad zemlju siluju svi ti doktori i znanstvenici koje su pustili unutra.

Osim toga, i sam trailer je napravljen više kao kinematografska senzacija nego realniji prikaz onog što zanima prave BF igrače, a zna se ko je target audience s takvim bombastičnim trailerima, ozbiljni BF veterani ne.

A za ovo građenje i battle royale mode...ne znam, po meni je to dodatno razvodnjavanje već ionako osakaćene i napaćene franšize koja svakim novim dijelom polako ali sigurno ide u krasni q.
-->
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
https://www.youtube.com/watch?v=EXLWun_-POI

ovako izgleda dobar trailer, ovo za bf5 pokazano je tako zbacano, nasrano i pretjerano da j prikazalo igru u takvom svjetlu da nitko od pravih bf veterana nije mogao vjeroovati + dislikeovi ipak nešto kažu.

građenje nije izmislio fortnite, jebo vas on i battle royale. Ostanite u pubg i fortniteu ako vam se igra to.
Bf nije i neće i ne smije bit battleroyale.

Građenje je zanimljiv segemnt. Revive mogu svi što dodaje važnosti skvada. Ima super mehanika, sviđa mi se, ali vrh vrhova je kad šlepa aa gun s tenkom. To mi je bila najjača scena u traileru.

najžalosnije što su najkrvaviju bitku u povijesti, prikazali i izrugali na takav neki ''steampunk'' način da bi je prikazali klincima i drugima kao fortnite s realistčnom grafikom.
Ne kužim kakva je to smjena bila tog art teama i tko bira u kojem će smjeru ić franšiza, ali ovo zasad viđeno, je žalosno i uvređujuće.
Pogledao sam trailer par puta i dalje ne kužim koji je to kurac, što je autor htio reći time.
Slažem se sa svime...
BF3 trailer je ono šta je Battlefield...muškarčine na fronti sa hrpom ratnih vozila.
BF5 je, htjeli vi to priznat ili ne, krenuo u smjeru zadnjeg Mass Effecta, odnosno počinju propagirati neku agendu koja im nalaže da moraju uključiti u igru nešto čega nije (u tolikoj mjeri barem) bilo u redovima u WW2.

Ovakve devijacije nikada nisu bile dio BF-a. Očito im se netko potužio (ili se boje da ih ne tuži ako to ne uključe), pa sada da zadovolje uplakanu manjinu, su ubacili svašta unutra. "Niste dovoljno liberalni i otvorenih pogleda". Nabijem ih.

O povijesnim činjenicama i iskrivljavanju istih bolje da i ne govorim. Ne daj Bože da prikažu swastiku u igri, jer bi se na to odmah gledalo kao na anti-semitizam, a ne kao na povijesnu činjenicu. Kakav je to WW2 bez swastike? Wolfenstein je mogao, ali eto, oni i COD ne mogu. Zato jer su švedski papci, iz istih razloga im sad zemlju siluju svi ti doktori i znanstvenici koje su pustili unutra.

Osim toga, i sam trailer je napravljen više kao kinematografska senzacija nego realniji prikaz onog što zanima prave BF igrače, a zna se ko je target audience s takvim bombastičnim trailerima, ozbiljni BF veterani ne.

A za ovo građenje i battle royale mode...ne znam, po meni je to dodatno razvodnjavanje već ionako osakaćene i napaćene franšize koja svakim novim dijelom polako ali sigurno ide u krasni q.
Neo-ST je offline   Reply With Quote