View Single Post
Staro 26.05.2018., 13:49   #166
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Kakav bi trailer trebao bit da bude dobar ? I kako to napraviti bf trailer bez metaka i eksplozije? Nacisti sade cvijece i dijele karanfile uz put ? To sto se “svima” ne svidja trailer, jebeno. Svi ljudi kazu da je donnie darko vrh kinematografije pa je smece, i sto sad ? Jeben je bio i trailer za bf 1 i igra je ispala smece.
https://www.youtube.com/watch?v=EXLWun_-POI

ovako izgleda dobar trailer, ovo za bf5 pokazano je tako zbacano, nasrano i pretjerano da j prikazalo igru u takvom svjetlu da nitko od pravih bf veterana nije mogao vjeroovati + dislikeovi ipak nešto kažu.

građenje nije izmislio fortnite, jebo vas on i battle royale. Ostanite u pubg i fortniteu ako vam se igra to.
Bf nije i neće i ne smije bit battleroyale.

Građenje je zanimljiv segemnt. Revive mogu svi što dodaje važnosti skvada. Ima super mehanika, sviđa mi se, ali vrh vrhova je kad šlepa aa gun s tenkom. To mi je bila najjača scena u traileru.

najžalosnije što su najkrvaviju bitku u povijesti, prikazali i izrugali na takav neki ''steampunk'' način da bi je prikazali klincima i drugima kao fortnite s realistčnom grafikom.
Ne kužim kakva je to smjena bila tog art teama i tko bira u kojem će smjeru ić franšiza, ali ovo zasad viđeno, je žalosno i uvređujuće.
Pogledao sam trailer par puta i dalje ne kužim koji je to kurac, što je autor htio reći time.

Zadnje izmijenjeno od: Doktor O. 26.05.2018. u 14:26.
Doktor O je offline   Reply With Quote