Citiraj:
Autor V.I.P
jel ima netko p20 lite?
kakva je kamera, kakav je mob opcenito?
trenutno koristim s6
|
Imam ga ja vec oko dva tjedna, i mogu reci da sam zadovoljan.
Prije njega sam imao Moto X Play, i Huawei je Enterprise u usporedbi

Sto se kamere tice, dojma sam da se stvorila fama da je svaki Huawei bez Leice automatski los po pitanju kamere, ali ovo malo sto sam fotkao izgleda u najmanju ruku jako pristojno, slika je ostra, boje su bogate - jedino je zadnji mini update poseremetio stock camera app koji se srusi i ostane u RAM-u, ali je Camera MX spasila stvar.
Baterija je osrednja, zasad dura oko 25-26 sati s prosjecno 5 sati SoT-a. Sve je fluidno, nema stucanja i rusenja aplikacija (osim kamere

), nema smrzavanja, stock aplikacije tipa Phone Manager, Huawei Health i HiCare su zgodan dodatak - opcenito tvornicki appovi ne hogaju resurse i ovo je zasad prvi ne-vanilla Android koji mi se jako svidja.
Fingerprint unlock reagira maltene instantno, ali mi je senzor neprakticno smjesten iza pa koristim klasican unlock (ali kao okidac kamere je sjajna stvar).
Mali minus je subjektivno neprakticno smjesten 3,5 mm jack (odmah do USB porta), ali to je mislim stvar navike.
Ekran je responzivan, single hand mod funkcionira odlicno, kao i ona caka da mozes sakriti navigacijske tipke.
Notch ne smeta ni malo, osobno mi je vizualno sjajan dodatak (a moze se i sakriti).
Ne igram se na mobu pa mi stariji cipset ne igra ulogu (a u usporedbi sa SD 615 iz Motorole Kirin je opet Enterprise

).
I za kraj, safirna plava je prekrasna, tko pati na estetiku nema sanse da mu barem ne zapne za oko.
Eto, mojih ~12 lipa (2 cents)