View Single Post
Staro 25.05.2018., 20:57   #7
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Hm, tebi je tema o autima super, meni nije...tebi su ždere bezveze, meni nisu. Karikiram, no kužiš poantu?
Moderatori provode pravila i ocjenjuju kada se, gdje i s čime pretjeralo. Ako ti ne paše, sory - nitko te ne tjera na ništa, pa niti na to da čitaš ovaj forum ili postaš na njega.
A da ne spominjem činjenicu da nisi niti vidio niti doživio tih par postova koji su se obrisali na temi u autima, pa stvarno ne znam na osnovnu čega ti prosuđuješ koliko je to nevino ili nije.
I za kraj, ponovljeno po valjda milijun puta - na forumima nema demokracije, nikada se neće udovoljiti svima, niti imamo namjeru to raditi. Ima 5 osnovnih pravila, kada moderator procjeni da je prekršeno jedno od njih, slijede sankcije i reakcije. Tako forum funkcionira, sviđalo se to tebi ili ne, a za ispucavanje možeš koristiti neke druge medije na vrlom nam interpletu.
Potpis na ovo, samo dobronamjeran hint. Na forumu ima doslovno par ljudi koji svojim stavovima najblaze receno konstantno provociraju, svađaju se i prilično su kurce.....(sori nisam imao finiji izraz da naglasim prepotenciju i primitivizam) i mislim da bi se trebalo njih više nagazit. Ovako npr se zakljuca tema i nas 99% koji smo zdravi u glavi smo time na gubitku a sve zbog tih par specijalaca.
Master_Hrc je offline