25.05.2018., 20:57
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor tor
Hm, tebi je tema o autima super, meni nije...tebi su ždere bezveze, meni nisu. Karikiram, no kužiš poantu?
Moderatori provode pravila i ocjenjuju kada se, gdje i s čime pretjeralo. Ako ti ne paše, sory - nitko te ne tjera na ništa, pa niti na to da čitaš ovaj forum ili postaš na njega.
A da ne spominjem činjenicu da nisi niti vidio niti doživio tih par postova koji su se obrisali na temi u autima, pa stvarno ne znam na osnovnu čega ti prosuđuješ koliko je to nevino ili nije.
I za kraj, ponovljeno po valjda milijun puta - na forumima nema demokracije, nikada se neće udovoljiti svima, niti imamo namjeru to raditi. Ima 5 osnovnih pravila, kada moderator procjeni da je prekršeno jedno od njih, slijede sankcije i reakcije. Tako forum funkcionira, sviđalo se to tebi ili ne, a za ispucavanje možeš koristiti neke druge medije na vrlom nam interpletu.
|
Potpis na ovo, samo dobronamjeran hint. Na forumu ima doslovno par ljudi koji svojim stavovima najblaze receno konstantno provociraju, svađaju se i prilično su kurce.....(sori nisam imao finiji izraz da naglasim prepotenciju i primitivizam) i mislim da bi se trebalo njih više nagazit. Ovako npr se zakljuca tema i nas 99% koji smo zdravi u glavi smo time na gubitku a sve zbog tih par specijalaca.

|
|
|