View Single Post
Staro 25.05.2018., 10:36   #40595
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Nisam se ni sjetio Alpine! Hvala!
Znate i sami kada vozite po 150-200 km ceste da cijenite svaku sitnicu koja vam olakšava život (od kvalitetne odjeće, baselayera pa do što udobnije i bolje kacige).
Definitivno se slažem da skuplje ne mora biti sigurnije, no definitivno je lakše i udobnije + zadovoljava sve standardne što se tiče sigurnosti.
Gledam samo koliko su me dekomodirale prije par godina neke stvari na koje nisam obračao pažnju, a na koje danas i zaboravim tokom cijelog dana ceste.
Treba si olakšati gdje se može i da možemo što udobnije voziti, bez da razmišljamo o stvarima kao što je npr. kaciga.
Proba sam danas još jednom tu kacigu iz Lidla, ajde budimo realni, stvarno je ne možemo uspoređivati s nekim boljim kacigama. Evo ja bi je prvi stavio na glavu i vozio s njom da je ok, uostalom uštedio bi cca 1000kn, ali je meni osobno užasna na glavi (a moja je veličina) i čak su mi udobnije one neke Kali koje sam bezveze isprobao u Rogu (neke za MTB ako se dobro sjećam, nisu za cestovni bajk).
Možda su ok za ljude koji voze ili jako kratke rute ili za ljude koji s njom voze na kavu, ali nije za duže vožnje.
Pronjuškam onda malo i te Alpina, a ako ništa drugo mislim da uzmem Bontrager Circuit ili možda neki Bell model.
Specialized Airnet MIPS je ok kaciga, ali tih nekih cca 1400 kn više nije za mene tj. uzeo bi je jedino ako mi ostale ne bi bile ok.
Kask ima uistinu super modele, ali nisu baš najbolji za nas koji nosimo naočale (šteta, pogotovo sada kada je npr. Mojito ovako povoljan).
Recite mi smeta li vam na suncu crna boja kacige? Da mi glava ne zakuha! Hahahaha

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote