View Single Post
Staro 24.05.2018., 22:55   #10789
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Par ljudi i ja među njima može ti preporučiti sony xe9005 model, meni osobno najboljih 10k kn što sam potrošio, jedino nije baš presvijetao( makar ima dovoljno nita za hdr 10 standard što je samo po sebi ok) i kut gledanja mu je loš zbog VA panela. Sve ostalo je vrh.
Alternativa po meni je QLED serija od Samsunga, svijetli su i imaju stvarno lijepe boje ( tko to voli, a voli dosta ljudi, imeni su malo neprirodne al ok ).
OLED je super no ja ga nisam uzeo zbog gaminga ( latencije kada se igra na kompu) i mogućnost burn in-a.

Sumarum svega je da je xe9005 neki best buy, OLED je najbolji ako se gledaju samo filmovi, a QLED tko voli svjelinu i jarke i žarke boje. Sa sva tri ne možeš fulat po mom skromnom mišljenju.
U led klasi 9005 je braindead kupnja, mislim da dugo nece bit boljeg TVa od navedenog, jos ak se ulovi XE jeftiniji, dapace, XF je prakticki isti k samo je softverski malo popeglan.

Ono sto je interesantno, i sto stopira prodaju XE9005, je smjesno niska ( rekao bih realna cijena, jer sam hejter :P ) QLEDa, 55Q6F 2017 se nade za 8k kuna kod nas, sto je onak, smjesno niska cijena, za solidan QLED.

Dok OLED nemremo stavit u istu kategoriju, jer ko je jednom gledao sliku na tome, ili igrao PS4 pro na tome, zaboravite ista drugo. Cisti seks