View Single Post
Staro 23.05.2018., 14:35   #350
piydek
Premium
Moj komp

piydek's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor lobo64 Pregled postova
...

Ja definitivno nemam namjeru provoditi bilo kakav crusade protiv Plavih (makar mi se otvoreno govoreći gadi njihov marketing), ali dok sam živ ću sigurno objavljivati postove (naravno podržane testovima i revjuima ) koji oportuniraju, odnosno, da ne velim protiv sajtova koji su podržani (čitaj plaćeni) od Šintela da objavljuju informacije koje prikazuju Intel boljim (čitaj dostupnijim, bržim, dugovječnijim, ilištogod) naspram AMDa...

Znam da ovo kaj sam napisao zvuči jako fanbojevski, ali, nažalost to je tak...
Mene fascinira kad vidim neke veće jutubere (jayz2cents, paul's hardware, bitwit i sl.) što i kako pričaju. Vrlo suptilno reklamiranje koje danas često samo implicitno funkcionira tako da ti ga "metnu" kroz način na koji nešto izvedu, koju sliku stave, kako imenuju video, kako prezentiraju podatke, na što stave naglasak, a često što izostave reći. Znam da se ne radi o ozbiljnim kanalima, ali su svakako utjecajni.

Ja isto nisam fenboj, ali ako me neka firma jebe da za svaki proc moram novu matičnu, pa ove fore s delidanjem, pa stalno prodavanje istog ako je moguće - hvala lijepo. Uzeo bih intela samo da je neka doista značajna razlika u performansama, kako je to bilo u vrijeme između onih socket 939 athlona i ryzena. Nadam se da se to više neće ponoviti.
piydek je offline   Reply With Quote