View Single Post
Staro 22.05.2018., 21:16   #5444
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Citiraj:
Autor Uzi84 Pregled postova
Cinjenica je da ce prosjecni holder outperformat vecinu top trejdera.

Po čemu? Zavisi od pozicije. Tko je ušao tijekom bull tržišta većim dijelom 2017. taj je više 100% u plusu, i lako mu je biti HODLer. Malo je druga priča sa svima što su ušli 2018. Ukoliko se je držao toga, šansa je da vrlo dobro puši.

Osobno jedva čekam da pređem u HODLere, ali po meni je to moguće tek kada krenemo prema gore, umjesto ove konstantne putanje prema dolje.

Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
@Neo-ST
Da, ocekuje se veliki priliv jer se navodno suska na sva vrata da ce ovi veliki uc. Navodno kolaju vijesti da JP Morgan ce ulagat u Crypto...
Pa odna Wall Street da se sprema, pa neki novi exchangeri, pa preko noci bez imalo vijesti pinnaclesports, jedna od vecih kladionicarskih siteva prima BTC i tako...

A i same evijesti buffeta i gatesa govore da bi decki jos malo spustiti letvicu pa da udju, zato ja jos cekam da to sve skupa padne, samo da nebude sad neki spike dolje na 5000 i u istoj sekundi da sve ode u nebo kao sto je u povijesti bilo...

Nekako sumnjam da ćemo mi znati kada se to dogodi. Kao i svi ovi pumpovi, mi saznamo tek kada vidimo nekoliko visokih zelenih svijeća, a onda uglavnom ovi koji su znali od početka već prodaju nama.

Zadnje izmijenjeno od: Libertus. 22.05.2018. u 21:22.
Libertus je offline   Reply With Quote